Ετσι σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης -Πώς έγινε το τροχαίο -Αμορφη μάζα σιδηρικών το αυτοκίνητο

Ετσι σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης -Πώς έγινε το τροχαίο -Αμορφη μάζα σιδηρικών το αυτοκίνητο [εικόνες]Πάγωσαν οι οδηγοί στη Βουλιαγμένης, στις 08:20 σήμερα το πρωί, στο ύψος του Ελληνικού, με το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.
Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π.Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι το αυτοκίνητό του είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών...
Ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα αύριο στο νυχτερινό κέντρο Theatro μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εκεί, κάνοντας πρόβες. 
 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Σοκαρισμένοι περαστικοί προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το κακό και έβαλαν λουλούδια στο σημείο:



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου